Fôring i pensjonatet

Alle hundene som er på opphold hos Heidis Hundeglede blir fôret to ganger daglig, om ikke annet er avtalt med eier. Fôringstidspunkt på morgenen er i tidsrommet 0830 - 0930, avhengig av antall hunder og turer som skal gåes først. På ettermiddagen fôres hundene i tidsrommet 1645 - 1800.

Vi fôrer med kvalitetsfôr fra Royal Canin og fører fôr for voksne, junior og de med sensitiv mage. Hvis hunden din er allergisk eller av annen grunn ikke kan spise det fôret vi har her, kan dere sende med egen mat. Vi tilpasser fôring etter deres ønsker. Valper får mat flere ganger og til andre tidspunkt hvis det er det dem er vant til når dem kommer hit. Vi har både fryser og kjøleskap i pensjonatet, så det er mulighet for å ta med vom eller annet som trenger slike fasiliteter.

Innimellom får hundene i pensjonatet dentastix, griseører, tyggepinner eller annet. Det er derfor viktig at vi får beskjed om eventuelle allergier. Hvis hunden din er vant med å få en dentastix hver dag, må dette medbringes til oppholdet.